woensdag 18 februari 2015

Housing in Rotterdam

U bent een expat en u bent nieuw in Rotterdam. U eerste prioriteit is het vinden van een goed huis of een appartement op een fijne plek in Rotterdam.

Domica Rotterdam heeft een jarenlange ervaring in het huisvesten van Expats in Rotterdam. Domica Rotterdam heeft verschillende soorten woonruimten te huur. Denk hierbij aan appartementen, eengezinswoningen, of een studio. Ook heeft u de keuze of u een gemeubileerde of een gestoffeerde woning wilt huren. Domica Rotterdam heeft veel appartementen en studio's in het centrum, de Stadsdriehoek, Blaak en Kralingen. Ook nabij de internationale scholen in Rotterdam heeft Domica Rotterdam verscheidene mooie woningen voor Expats in de verhuur.

Domica Rotterdam regelt alles voor Expats op het gebied van huisvesting. Wij beginnen onze zoektocht naar u perfecte gemeubileerde of gestoffeerde woning al terwijl u nog in het buitenland bent. Zodra u voet zet op Nederlandse bodem kunnen we dus gelijk beginnen met een tour van woningen die voldoen aan uw woonwensen.

Als Domica Rotterdam voor u de juiste woning heeft gevonden, verzorgt Domica Rotterdam voor u het huurcontract en de sleuteloverdracht. Ook werkt Domica Rotterdam veel samen met verschillende relocation bureaus, waaronder Tulip Expat Services, die u verder kunnen helpen met uw overige vragen.

Domica Rotterdam zorgt dat u zich bij ons thuisvoelt! Bent u een Expat en op zoek naar woonruimte in Rotterdam? Een appartement of een eengezinswoning? Gemeubileerd of gestoffeerd? Bel of mail ons! 010- 268 00 14, wij helpen u graag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten